zaterdag 11 oktober 2014

Sanitair


In situ

Al aardig wat over dit sanitair geschreven, nu is het op zijn bestemming aangekomen.



Badkamer 2e etage


Douche nis
 

Bad/meubel/toilet


Badkamer begane grond





Werk toilet begane grond


Erg blij met de mode van hardstenen wasbakjes, past goed bij onze tegels.


 Toilet op leefetage, 1e etage, in ons huidige huis wonen we ook op de 1e etage daar is geen toilet, vooral voor gasten die minder goed ter been zijn lastig, voor ons in het nieuwe huis een extra gemakje.





En als zo vaak bij de bouw van dit huis, oeps, de leiding zit op de verkeerde plek, effe hakkuh, smeren, opgelost. De leidingen daar achter zijn van de doorvoer van de vloerverwarming, we moeten echt op cursus om de techniek in dit huis bij te kunnen houden en regelen.




donderdag 9 oktober 2014

Keuken



Keuken

 Alles gaat nu echt in een stroomversnelling, hier op het blog loop ik ver achter bij de werkelijkheid.

 

 De keuken is inmiddels geïnstalleerd, nog wel stoffig van alle andere werkzaamheden in de rest van het huis.


 Nu hebben we deze keuken al 2 jaar geleden gekocht, want toen zou er snel gebouwd worden...
2 jaar in een magazijn heeft echter wel sporen nagelaten. Het bedrijf waar we de keuken gekocht hebben is zeer coulant, de meerprijs van de nieuwe modellen apparaten hebben ze voor hun rekening genomen. Nu met de beschadigingen van de keuken en het kwijtraken van 1 van de bovenkastjes mogen we een meubelmaker op hun kosten laten komen om een en ander te herstellen.


We zijn verbaasd over de manier waarop het hele huis opeens in elkaar valt en bij elkaar past. Natuurlijk kunnen we doen alsof alles zo gepland was, maar we weten dat een aardige portie toevalligheden hier aan heeft bijgedragen. (toeval bestaat niet?)